Hvad er Bybusklubben?

 

Tillidsrepræsentanter

 

Overenskomst og aftaler

 

Nyheder

 

Aktiviteter

 

Links

 

Kontakt os

Aktiviteter

 

I Bybusklubben bestræber vi os på at skabe sammenhold og socialt samvær mellem medlemmerne, og derfor afholder vi forskellige arrangementer som kan samle medlemmerne. Det kan blandt andet være relevante foredrag, julehygge, udflugter mm.

Til at planlægge og afholde arrangementerne har vi et aktivitetsudvalg, som selvfølgelig altid gerne modtager gode idéer og ønsker om arrangementer fra medlemmerne, ligesom praktisk hjælp i forbindelse med planlægning og afholdelse af arrangementerne også altid vil blive værdsat. Aktivitetsudvalget er et dynamisk udvalg, hvor alle Bybusklubbens medlemmer til enhver tid er meget velkomne til at deltage og være med til at arrangere og afholde arrangementer. Du skal blot henvende dig til aktivitetsudvalgets kontaktpersoner:

- Bente Hansen

- Lotte Richter

- Poul Erik Eskildsen

Nedenfor findes et link til aktivitetskalenderen, som dækker relevante arrangementer hos både Bybusklubben, 3F, AarBus og andre, vi får kendskab til - så der skulle være rig mulighed for at finde noget, der passer til lige netop dig. Ellers er du naturligvis altid velkommen til at kontakte aktivitetsudvalget med dine ønsker og forslag.